Menu

Metalen potlood kersenhout schacht

Metalen potlood kersenhout schacht
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Tekenen en schrijven met metaal

  Het metaalpotlood gaat terug op het zilverpotlood, dat al in de Romeinse oudheid bekend was en in de Middeleeuwen op grote schaal werd gebruikt als tekenmiddel. In de 15e eeuw beleefde het zijn hoogtijdagen in de handen van onder meer Leonardo da Vinci, Albrecht Dürer en Hans Holbein. Het potlood produceert de lijnen op het papier door middel van een metalen slijpsel dat zo fijn is dat het tijdens het gebruik nauwelijks slijt. Indien nodig kunt u hem echter voorzichtig slijpen met schuurpapier. Een eenmaal gemaakte lijn is net zo moeilijk uit te wissen als een geschreven woord. Het potlood traint je dus om zowel zorgvuldig te observeren bij het tekenen als zorgvuldig te formuleren bij het schrijven. Het metalen potlood schrijft op alle soorten papier, zelfs als het vochtig is. Als hij echter op steen, een betonnen vloer of iets dergelijks valt, is hij kapot.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84480

   Kersenhouten schacht, schrijfpunt van een speciale legering. Lengte 16,5 cm. Gewicht 10 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen