Manufactum

Messing viervoudige pen

Messing
Manufactum
Messing viervoudige pen
Messing
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Verkeerd ingeschat organisatietalent

  Het praktische en methodische gebruik van een vierspanner wordt over het algemeen schandelijk onderschat, maar als je hem eenmaal hebt ontdekt en ermee aan de slag gaat, wil je hem bijna niet meer neerleggen. Handgeschreven notities en opmerkingen kunnen met behulp daarvan uitstekend worden gecodeerd, bijvoorbeeld naar inhoud (samenvattingen in zwart, taken in rood, aanvullingen in blauw) of naar auteur (als bijvoorbeeld een document moet worden becommentarieerd door elk van de heren Meier, Müller en Schulze), - differentiëren naargelang hun prioriteit (urgent in rood, korte termijn in zwart, lange termijn in blauw), - differentiëren naargelang hun informatiediepte (kerninformatie in zwart, aanvullende informatie in rood, marginale informatie in blauw) - en grafietpotlood gebruiken voor schetsen en voor notities waarvan de inhoud of argumentatie aan een tijdslimiet is gebonden.

  Geavanceerde functionaliteit. Met speciale materiaal esthetiek

  De schacht van het potlood is gemaakt van getrokken messing, het kopstuk met zijn anti-slip greepoppervlak van gedraaid en gekarteld messing. De verschillende afwerkingen van het materiaal en het licht iriserende oppervlak zorgen voor een bijzonder opvallende esthetiek. Bovendien heeft de pen slechts één drukknop in plaats van de gebruikelijke vier. Met behulp van een vizier-selectiemechanisme - ter hoogte van de clip bevindt zich een doelgerichte gravering die zowel zwart, rood en blauw als een cirkel voorstelt - wordt de vulling met een druk op de knop uitgeschoven met het opschrift naar boven; het cirkelsymbool geeft de grafietvulling aan.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66966

   Tweedelig messing lichaam, hoogglans gepolijst of zwart mat verchroomd. Drukker, punt en clip van staal. Met een voedingsmechanisme voor grafietstiften van 0,7 mm en een reservoir voor maximaal drie grafietstiften. Met drie D1-draden (elk één in zwart, rood en blauw) en één 0,7 mm grafietdraad. Lengte 15 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten