Menu

Messenset Opinel

(4-delig)
Messenset Opinel
(4-delig)
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vierdelige messenset bestaande uit een recht en een gebogen schilmesje, een gekarteld hobbymesje en een schilmesje. Alle messen met lemmeten van Sandvik roestvrij staal.

Uit Frankrijk. Opinel

Beroemd, goed en niet duur zijn de Franse Opinel messen. Hun handelsmerk: Als zakmessen hebben ze gewoonlijk een eenvoudig maar betrouwbaar vergrendelingssysteem voor het opgevouwen en het opengevouwen lemmet. Een vergrendelring op het handvat wordt tot de aanslag gedraaid en vergrendelt het lemmet op zijn plaats. Joseph vond dit nu zeer beroemde principe meer dan 130 jaar geleden uit Opinel. Met het groeiende succes van zijn eerste zakmessen, bloeide ook het productengamma van de messen- en bestekfabricage in de Savoie op. Vandaag de dag produceren zij ook kook- en keukenmessen, picknickmessen, oogstmessen voor de tuin, vouwzagen volgens het bovengenoemde zakmesprincipe en andere met lemmeten versterkte gebruiksvoorwerpen - zoals kurkentrekkers.

Productinformatie

Artikel nummer 21347

Afmetingen:
Priemmes, recht: greeplengte 9,6 cm, lemmetlengte 9,6 cm
Priemmes, gebogen: Greeplengte 9,6 cm, lemmetlengte 7,2 cm
Trancheermes: greeplengte 9,6 cm, lemmetlengte 9,6 cm
Paringmes: greeplengte 9,6 cm, lemmetlengte 6,0 cm
Gewicht:
Steekmes, recht: 26 g
Steekmes, gebogen: 22 g
Trancheermes: 26 g
Steekmes: 20 g
Materiaal: lemmet: staal, heft: beuk (Herkomst: Frankrijk)
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu