Menu
Rampal Latour

Marseilles zeepblok

Rampal Latour
Marseilles zeepblok
  € 74,90Basisprijs: € 29,96/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Marseille olijfolie zeep. Kan worden geportioneerd als hand-, douche- of badzeep.

  Tot op heden houdt de kookfabriek van Rampal vast aan haar traditionele methoden: zo voegt zij 3% lavendel toe aan lavendelzeep in plaats van slechts 1%, maalt zij de zeep zes keer in plaats van slechts drie keer voor de vaste zepen en biedt zij een vloeibare zeep waarvan het gehalte aan actieve bestanddelen twee keer zo hoog is als elders. De afgewerkte blokken zijn strakker geperst dan die van veel andere leveranciers. De verwerking gebeurt - grotendeels met de hand - op historische machines waarop de zepen worden geperst in messing mallen van meer dan 40 jaar oud. Deze ongeparfumeerde olijfoliezeep wordt geleverd als een zwaar, handgesneden blok in een houten doos. Met behulp van de bijgevoegde snijdraad kunt u de zeep naar wens portioneren als hand-, douche- of badzeep.

  Marseille zepen. Van Rampal

  Marseille-zeep dankt zijn legendarische reputatie aan de plantaardige grondstoffen van de rijke lokale olijfcultuur in combinatie met de kokos- en palmoliën van overzee die in de haven van Marseille aan land komen en de weelderige kruidenflora van de Provence. Sinds 1828 produceert het familiebedrijf Rampal zeep met een oliegehalte van 72% volgens een onveranderd recept: gekookt in koperen ketels wordt de zeepmassa zes keer vermalen tot de fijnste vlokken en in compacte stukken geperst. De zepen worden gemaakt zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207520

   Solide olijfoliezeep in een houten doosje met een snijdraad om te portioneren. Gemaakt in Frankrijk. 2,5 kg blok

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen