Manufactum

Manufactum Shea Butter Cream

Manufactum
Manufactum Shea Butter Cream
  € 29,90Basisprijs: € 249,17/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Rijke verzorging voor gezicht en lichaam

  Sheabotercrème verzorgt de zeer droge en gevoelige huid en is bijvoorbeeld ook geschikt als rijke nachtcrème. In ons recept hebben wij een beetje vloeibare jojoba-olie toegevoegd aan de pure, vaste karitéboter (ook bekend als karitécrème) in op residuen geteste farmacopee-kwaliteit, waardoor de rijke crème een iets zachtere consistentie krijgt. Rozenolie geeft het een subtiele geur.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63425

   Zeer rijke crème van karitéboter voor de bijzonder droge, gevoelige huid. Voor gezicht en lichaam, voor babyverzorging. Met rozen- en jojoba-olie. Glazen potje van 120 ml.

   Ingrediënten: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, ROSA DAMASCENA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CITRONELLOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten