Menu

Manufactum Rozenkrans Zuil

Onbehandeld
Manufactum Rozenkrans Zuil
Onbehandeld
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag volgens een historisch ontwerp. En weet je waar de modellen voor onze rozenzuil te vinden zijn? Ze liggen in de beroemde tuinen van Claude Monet in Giverny. Meer dan honderd jaar geleden liet de tuingekke schilder zijn trapsgewijze rozen in volle glorie uitstallen op zuilen als deze.

  Zonder de parapluvormige bevestiging verandert het rozenscherm in een vrijstaande wijnstokzuil voor klimrozen en andere planten.

  Zonder de parapluvormige bevestiging kan ons rozenscherm ook als vrijstaand hekwerk worden gebruikt. De rozentralie wordt gewoon ongeveer 30 cm diep in zo stevig mogelijke grond gestoken; als de grond los is, moet hij eventueel extra worden vastgezet (let op de totale hoogte). Het onbehandelde staal krijgt na verloop van tijd een mooi roodachtigbraune roestpatina - het thermisch verzinkte staal daarentegen is roestvrij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83545

   Gemaakt van rond staal (Ø 1 cm), gelast. Hoogte 263,5 cm, Ø bovenkant 31 cm, Ø onderkant 37 cm. Gewicht 9,3 kg. Geleverd in twee delen die in elkaar kunnen worden geschoven.
   Staal onbehandeld
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu