Menu

Manufactum Rozenkrans Zuil

Onbehandeld
Manufactum Rozenkrans Zuil
Onbehandeld
€ 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag volgens een historisch ontwerp. En weet je waar de modellen voor onze rozenkolom te vinden zijn? Ze zijn in Claude Monet's beroemde tuinen in Giverny. Meer dan honderd jaar geleden liet de tuingekke schilder zijn trapsgewijze rozen in hun volle glorie zien op zuilen als deze.

Zonder de parapluvormige bevestiging verandert het rozenscherm in een vrijstaande wijnrankzuil voor klimrozen en andere planten.

Zonder de parapluvormige bevestiging kan ons rozenscherm ook als vrijstaande trellis worden gebruikt. De rozentralie wordt gewoon ongeveer 30 cm diep in zo stevig mogelijke grond gestoken; als de grond los is, moet hij eventueel extra worden vastgezet (let op de totale hoogte). Het onbehandelde staal krijgt na verloop van tijd een mooie roodbruine roestpatina - het thermisch verzinkte staal daarentegen is roestvrij.

Productinformatie

Artikel nummer 83545

Gemaakt van rond staal (Ø 1 cm), gelast. Hoogte 263,5 cm, Ø boven 31 cm, Ø onder 37 cm. Gewicht 9,3 kg. Geleverd in twee delen die in elkaar kunnen worden gepast.
Staal onbehandeld
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu