Menu
Manufactum

Manufactum pomp bevestiging

Manufactum
Manufactum pomp bevestiging
  € 3,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Goed gedoseerd. Dankzij de pompbevestiging

  Met een eenvoudige en spaarzame beweging - als je niet helemaal naar beneden drukt - wordt de vloeistof uit de fles getransporteerd. Dit maakt het gemakkelijk om shampoo of douchegel te verwijderen en tegelijkertijd te doseren. De pompbevestiging past ook op andere flessen uit het Manufactum lichaamsverzorgingsassortiment, bijvoorbeeld voor haarlotion, reinigingsmelk en gezichtstonic, bodylotion, badolie of onze Bay Rum. De buis kan gemakkelijk met een schaar worden ingekort en zo worden aangepast aan de hoogte van de desbetreffende container.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63468

   Pompmechanisme van roestvrij staal. Hoofd van PP, lengte 8,5 cm, breedte 4 cm. Buis van PE-LD, Ø 6 mm, lengte 18,5 cm. Gewicht 13 g. Zonder fles.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen