Manufactum

Manufactum pennenrol leer

Manufactum
Manufactum pennenrol leer
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor tekstchirurgen.

  Het model voor dit geval is de bestekrol van de chirurg, toen hij nog genoegen nam met de titel van wondchirurg. Het dankte zijn constructie aan het feit dat de chirurg in geval van nood zijn instrumenten in het zicht en binnen handbereik moest hebben. Nu moet men misschien de analogie tussen de kunst van de chirurg en het ambacht van de schrijver niet te ver doorvoeren. Maar het lijdt geen twijfel dat een zin ook een "anatomie" heeft die gemakkelijk kan worden verpest door een verkeerde snede, en zelfs de kleinste ingrepen stellen een tekst bloot aan het gevaar dat de chirurg uiteindelijk alleen zijn exitus kan certificeren en overdragen aan de spraakpathologie. Wij bevelen de pennenrol om verschillende redenen aan: Ten eerste om praktische redenen (u maakt de sluiting los en u kunt kiezen uit vijf pennen), ten tweede om esthetische redenen (zeer aantrekkelijk, netjes genaaid rund- en geitensuède), ten derde omwille van de integriteit van uw schrijfinstrumenten; omdat het zachte geitensuède zacht is voor zelfs de meest gevoelige oppervlakken, en ten slotte als uiting van diep respect en verantwoordelijkheidsgevoel voor het geschreven woord.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12528

   Verchroomd rundleer aan de buitenkant, geitensuède aan de binnenkant. Met vijf pennenvakken, twee grote (zelfs zeer "dikke" pennen tot 18 mm Ø passen erin) en drie kleinere. Maximale penlengte 14,5 cm. Met patroonzaksluiting. Gemaakt in Polen. Lengte 16,5 cm, breedte 21 cm. Gewicht 60 g. Levering zonder schrijfgerei.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten