Manufactum

Manufactum document inkt

Blauw
Manufactum
Manufactum document inkt
Blauw
  € 24,90Basisprijs: € 553,33/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Geschikt voor alle vulpennen

  In plaats van roet, dat de fijne structuren van hoogwaardige inktgeleiders snel zou verstoppen, worden hier inktdeeltjes uit de nanotechnologie gebruikt, die vele malen kleiner zijn dan roetdeeltjes. Deze alledaagse inkt, die volledig geschikt is voor zakelijk gebruik, kan zonder aarzeling in alle vulpennen worden gebruikt. Er is niets beters voor notarissen, autoriteiten, kerkelijke dossiers en staatscontracten. Het kan ook worden gebruikt in de particuliere sector waar veiligheid belangrijk is. Dit begint met het adres op een enveloppe, die het regenbestendig maakt, en gaat verder met contracten en schoolrapporten, dagboeken, kronieken en genealogische tabellen, tot en met handgeschreven brieven, levenstestamenten en testamenten. Wij laten ze niet alleen in zwart produceren, maar ook in prachtig koningsblauw, dat bijvoorbeeld op (gedrukte) documenten goed tot zijn recht komt.

  Documentinkt. Doorgedacht tot het einde

  In het verleden, toen de permanente beveiliging van het geschreven woord belangrijk was, werd gepigmenteerde inkt met roet of ijzergal gebruikt, die niet alleen schadelijk is voor vulpennen maar ook berucht is in archieven, omdat deze inkt zuren afgeeft en zo het dragermateriaal vernietigt. Onze inktproducent, wiens producten in de commentaren van onze klanten zeer worden geprezen, heeft een nieuwe documentinkt ontwikkeld voor permanent beveiligde documenten. Het heeft de hoogst mogelijke lichtechtheid, kan niet worden uitgewassen of chemisch worden aangetast, bevat geen zuren en reageert niet chemisch met het papier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40066

   Documentinkt op waterbasis, geschikt voor vulpennen, documentbestendig volgens ISO-norm 12757-2. Potje van 45 ml met thermoset dop.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten