Menu

Manufactum document inkt

Blauw
Manufactum document inkt
Blauw
€ 24,90Basisprijs: € 711,43/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - u vindt deze producten exclusief op Manufactum.

Geschikt voor alle vulpennen

In plaats van roet, dat de fijne structuren van hoogwaardige inktgeleiders al snel zou verstoppen, worden hier inktdeeltjes uit de nanotechnologie gebruikt, die vele malen kleiner zijn dan roetdeeltjes. Deze alledaagse inkt, die volledig geschikt is voor zakelijk gebruik, kan zonder aarzelen in alle vulpennen worden gebruikt. Er is niets beters voor notarissen, autoriteiten, kerkelijke documenten en staatscontracten. Het kan ook in de particuliere sector worden gebruikt wanneer veiligheid belangrijk is. Dit begint met het adres op een enveloppe, die het regenbestendig maakt, en gaat verder met contracten en schoolrapporten, dagboeken, kronieken en genealogische tabellen, tot handgeschreven brieven, levenstestamenten en testamenten. Wij laten ze niet alleen in zwart produceren, maar ook in prachtig koningsblauw, dat bijvoorbeeld op (gedrukte) documenten goed opvalt.

Document inkt. Tot het einde doorgedacht

In het verleden, toen de permanente beveiliging van het geschreven woord belangrijk was, gebruikte men gepigmenteerde inkt met roet of ijzergal, die niet alleen schadelijk is voor vulpennen maar ook berucht is in archieven, omdat hij zuren afgeeft en zo het dragermateriaal vernietigt. Onze inktfabrikant, wiens producten in de commentaren van onze klanten zeer worden geprezen, heeft een nieuwe documentinkt ontwikkeld voor permanent beveiligde documenten. Het heeft de hoogst mogelijke lichtechtheid, kan niet worden uitgewassen of chemisch worden aangetast, bevat geen zuren en reageert niet chemisch met het papier.

Productinformatie

Artikel nummer 40066

Documentinkt op waterbasis, geschikt voor vulpennen, document-proof volgens ISO-norm 12757-2.
35 ml potje met thermohardende dop.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu