Manufactum

Manufactum dekbedovertrek perkal

Wit - 155 × 220 cm
Manufactum
Manufactum dekbedovertrek perkal
Wit - 155 × 220 cm
  Wit
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Fijn beddengoed dat nog steeds geschikt is voor dagelijks gebruik, precies zoals we het graag hebben: gemaakt van fijn, slijtvast perkal in een eenvoudige, mooie witte kleur. De Franse naden zijn een klein, maar fijn detail. We vonden het vooral belangrijk dat het katoen afkomstig is van gecontroleerde biologische teelt (kbA). Een Portugese fabrikant maakt voor ons het beddengoed en de bijpassende lakens van de fijne perkal.

  Stevig, fijn en zacht. Manufactum perkal bedlinnen

  Een ijzersterk bedlinnen gemaakt van een stevige, maar toch vrij fijne stof, die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt voor tijken die "vederlicht" geweven moeten worden. De overtrekken zijn gemaakt met stevige Franse naden en ritsen van gerecycled PET. De dichte stof, ook bekend als perkal, is geweven van zeer fijne draden in een platbinding en de stof is dienovereenkomstig fijn. Het voelt koel, stevig en toch zacht aan en is slijtvast en duurzaam dankzij de hoogwaardige grondstof van Indiase biologische katoen. We laten dit slijtvaste beddengoed maken in Portugal; de fabrikant is GOTS-gecertificeerd. De strenge regels van de Global Organic Textile Standard GOTS stellen hoge ecologische en duurzame eisen aan de verwerking van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels. Het is van toepassing op de gehele teelt- en productieketen, maar omvat ook de naleving van gereguleerde werktijden en een eerlijke beloning voor de boeren en landarbeiders die in dienst zijn. Het GOTS-keurmerk wordt toegekend door onafhankelijke, speciaal geaccrediteerde testinstituten, die ook regelmatig herkeuringen uitvoeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10761

   100% katoen. Herkomst Portugal. Basisgewicht 160 g/m², garengetal Nm 68. De overtrekken hebben Franse naden en plastic ritsen. Ze zijn gemaakt in Portugal.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Enkel zuurstof ( chloorvrij ) bleekmiddel toegestaan
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten