Menu

Manufactum buitenlamp

Groot
Manufactum buitenlamp
Groot
  € 679,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  We hebben deze formeel heldere en evenwichtige armatuur gemaakt van een gevonden voorwerp dat waarschijnlijk in de jaren 1920 is ontstaan en waarschijnlijk niet uit de industriële productie afkomstig is. Daarom werken wij samen met een Saksische ambachtelijke smid, die de reproductie uitvoert met behulp van traditionele ambachtelijke technieken, bijzondere materiaalkwaliteit en vakmanschap.

  Alleen voor ons. Sterke buitenlampen, gegalvaniseerd

  We hebben deze buitenlampen laten maken van een gevonden voorwerp dat ons overtuigde door zijn evenwichtige ontwerp en de helderheid van zijn lijnen. Wij nemen aan dat de armatuur niet afkomstig is uit de industriële productie en zijn oorsprong vindt in de jaren 1920. In overeenstemming met het permanente gebruik buitenshuis, laten wij de replica vervaardigen in een speciale materiaalkwaliteit en afwerking (zodat hij zeker de kwaliteit heeft om ooit als "gevonden voorwerp" te dienen voor een nieuwe uitgave). De afzonderlijke onderdelen zijn gemaakt door een Saksische smid volgens traditionele ambachtelijke technieken. Een moeilijke kunst is het buigen van de vierkante buizen zonder dat het hoekprofiel van vorm verandert. Daartoe worden de buizen eerst gevuld met zand, vervolgens gegloeid en pas bij verhitting tot de hoogste temperatuur tot de gewenste kromming gebracht. De afzonderlijke delen worden met elkaar verbonden door hardsolderen, waardoor een schone, stabiele en dus duurzame metaalverbinding ontstaat. Zowel de keuze van de materialen als het verzinken en vervolgens verven ervan garanderen een lange levensduur van deze buitenarmaturen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 71800

   Lampenkap van 1 mm dik geperst koper, arm en wandarmatuur van staal, gegalvaniseerd, mat zwart gelakt. Helder inschroefbaar glas in cilindrische vorm. Geleverd zonder lamp, maar met bevestigingsmateriaal. E27 (max. 60 W). IP44.
   Groot: kap Ø 28 cm. Montage 33 x 7 cm. Projectie 63,5 cm. Schroefglas Ø 10 cm, hoogte 16 cm. Totale hoogte 33 cm. Gewicht 3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu