Menu
DREITURM

Manicure etui rundleer

Exclusief
DREITURM
Manicure etui rundleer
  € 429,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Er zijn veel manicurekoffers, maar u moet zoeken naar koffers van fijn, plantaardig gelooid leer die ook gevuld zijn met hoogwaardige nagelverzorgingsinstrumenten. Wij hebben hiervan afgezien en Dreiturm deze mooie lederen koffer laten vullen met manicure-instrumenten uit Solingen. Je kunt de koffer alleen bij Manufactum krijgen.

  In goede staat. Verzorgde handen

  Onze handen worden elke dag blootgesteld aan de meest uiteenlopende belastingen. In de zomer is tuinieren bijzonder zwaar voor hen, zodat de huid droog en gebarsten wordt en er eelt kan ontstaan - dus verzorging en crème zijn nodig. Een goede voorbereiding, bijvoorbeeld in de vorm van handbaden, zorgt voor een zachte en grondige huid- en nagelverzorging. Nog belangrijker zijn scherpe, soepel lopende nagelverzorgingsinstrumenten. In deze framekoffer hebben we alles bij elkaar gezet wat je nodig hebt voor een grondige manicure.

  Alles samen. Etui met manicure-instrumenten

  De manicurekoffer bevat een nagelriemschaar, een nagelschaartje, een pincet, een saffiervijl met een fijne en een grovere kant, een dubbel instrument met nagelriemduwer en een nagelreiniger. De koffer zelf is gemaakt van soepel, zacht nappaleer. Na het looien op plantaardige basis wordt de koeienhuid geanilineerd, waardoor het natuurlijke oppervlak en de mooie diepebraune kleur zichtbaar worden. Het roestvrijstalen frame zorgt voor stabiliteit, en de kast is gemakkelijk te openen door op de duim te drukken. De manicure-instrumenten zijn afkomstig van de bestekspecialist Dreiturm uit Solingen, die ze vervaardigt uit mat roestvrij staal en ze gedeeltelijk drop-smelt. Elk exemplaar wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en scherpte voordat het de fabriek verlaat.

  Dreiturm - Manicure-instrumenten uit Solingen

  Deze roestvrijstalen manicure-instrumenten zijn afkomstig van de traditionele fabrikant J. A. Schmidt & Söhne uit Solingen. Sinds 1856 draagt het bestek het merk Dreiturm. En tot op de dag van vandaag is het in 1829 opgerichte familiebedrijf niet alleen trouw gebleven aan de locatie in Solingen, maar vooral aan de ambachtelijke productie. Vervaardiging moet hier letterlijk genomen worden, want de meeste producten worden nog met de hand gemaakt. Voor de schaar bijvoorbeeld zijn meer dan 80 werkstappen nodig. Van de eerste vormgeving van de blenk in de matrijs, via het harden en ontlaten, tot het slijpen en afwerken (het fijnslijpen): Elk individueel instrument wordt met speciale zorg verwerkt en is ontworpen voor een lange levensduur.

  Kwaliteit die loont

  U herkent de hoge kwaliteit onder meer aan de montage van de schaarhelften (boven- en onderring) door middel van schroefdraad en schroef, aan de fijne loop en, last but not least, aan de nauwkeurige afwerking van de snijkanten (waden): Zij mogen elkaar slechts op één punt ontmoeten en, wanneer de schaar wordt gesloten, alleen aan de bovenste snijkant; tussen de bovenste en de onderste balk moet dan een minimale opening zichtbaar blijven. Bij het openen en sluiten beweegt de interface naar de punt. Bij nagelknippers daarentegen is het andersom: de snijkanten worden bij de eindcontrole zo strak gevijld dat de twee hoeken elkaar slechts op één punt in de punt ontmoeten. Daaronder blijft een smalle spleet vrij, die alleen tegen het licht zichtbaar is. Deze sluit volledig wanneer in de nagel wordt geknepen en knijpt de nagel gemakkelijk en schoon af. Al deze handelingen en de zorgvuldigheid ervan vergen tijd en vooral veel intuïtie en ervaring - die geen enkele computer kan vervangen. Dit heeft zijn prijs, maar het loont de moeite want het bestek werkt nauwkeurig en vooral lang.

  Manicure instrumenten. Gemaakt in Solingen

  Bij manicure-instrumenten kan men kiezen tussen instrumenten van roestvrij staal en instrumenten van koolstofstaal. Koolstofstaal is harder en scherper dan roestvrij staal, dat roestvrij is. Beide staalsoorten verschillen ook in prijs. Onze manicure-instrumenten worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Wij kopen roestvrijstalen instrumenten van Dovo, Dreiturm en Pfeilring, en koolstofstalen instrumenten van Niegeloh. Wij combineren de belangrijkste instrumenten - aangevuld met nuttige accessoires - in manicurekoffers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205701

   Koffer van rundsnappa, plantaardig gelooid. Frame van mat roestvrij staal, opener met duimsteun. Voorzien van nagelriem- en nagelschaartje, pincet (lengte 9 cm), saffiervijl met een fijne en grovere kant, dubbel instrument met nagelriemduwer en nagelreiniger. Alle instrumenten zijn van roestvrij staal.
   14,5 × 6,5 × 2,5 cm. Gewicht 170 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten