Menu

Loowy toiletborstel zonder haren

Exclusief
Loowy toiletborstel zonder haren
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Er is niets dat je niet een beetje beter kunt doen, zelfs niet met deze toiletborstel, die op zich vrij duurzaam is. Voor ons maakt de fabrikant hem met een handvat van larikshout, dat zeer goed tegen vocht kan en de eisen van de badkamer of sauna optimaal doorstaat.

  Helemaal niet borstelig. Toiletborstel met lamellen

  Op het eerste gezicht lijkt hij op een klassieke toiletborstel, maar de afwerking is wat hem onderscheidt. De Loowy toiletborstel is niet voorzien van haren, maar van lamellen van thermoplastisch rubber. En dit heeft verschillende voordelen. Door het robuuste materiaal en de gegolfde vorm zijn de lamellen uitstekend schoon te maken. Ze gaan tot vijf keer langer mee dan normale borstelharen en glanzen met een constante reinigingskracht tot het einde. Het materiaal is kiemdodend en antibacterieel: volgens een onafhankelijk testlaboratorium worden 99,9% van de bacteriën gedood. Het oppervlak is waterafstotend - en hoewel het geen echt lotuseffect heeft, rolt alles er toch af, zodat je de toiletborstel zonder te druppelen weer in de keramische pot kunt zetten. Daardoor is het materiaal ook gemakkelijk schoon te maken - dankzij de lamellenvorm blijft er toch nauwelijks iets aan plakken.

  Maar duurzaam.

  Wat ons echter nog beter bevalt, is dat de toiletborstel zeer duurzaam is. Het stevige handvat is voor ons gemaakt van larikshout, dat bestand is tegen vocht en daarom vaak wordt gebruikt voor badkamer- en saunatoebehoren, tuinmeubelen of andere gebruiksvoorwerpen die buiten blijven staan. Een robuust verbindingssysteem houdt de handgreep en de lamellenkop bij elkaar. Deze laatste is vervangbaar (vervangingen zijn ook bij ons verkrijgbaar), maar dat is zelden nodig. Zo wordt de belasting van het milieu verdubbeld. Als u er ook aan denkt om de spoelknop op het toilet te gebruiken, kunt u veel geld besparen in het stille kamertje. De toiletborstel wordt geleverd met een koker van witte Westerwaldklei. Beide worden volledig in Duitsland gemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205145

   Greep geolied larikshout, lamellen van thermoplastisch elastomeer, verbindingsstuk polypropyleen. Met een koker van keramiek, Ø buiten 10 cm, Ø binnen 8 cm, hoogte 12,5 cm. Gemaakt in Duitsland. Totale hoogte 38 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu