Menu

Loodhouder metaal 5.6 mm lood

Zilverkleurig
Loodhouder metaal 5.6 mm lood
Zilverkleurig
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het is volledig van metaal en dus zwaar, maar juist daarom ligt het perfect in balans in de hand. Met een loodslijper geïntegreerd in de schroefknop. Geschikt voor grafiet- en kunstenaarsstiften van 5,6 mm Ø, daarom bieden wij hem aan in verschillende kleuren voor een betere identificatie van de gebruikte stift: groen, zilver, blauw of rood.

  Mechanische potloden

  Loodhouders, vulpotloden en mechanische potloden hebben twee belangrijke voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel: 1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bestemd zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en 2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

  Al eeuwenlang innovatief. Koh-i-Noor

  De geschiedenis van de gerenommeerde potlodenfabrikant Koh-i-Noor gaat terug tot de 18e eeuw. Koh-i-Noor werd wereldwijd bekend door de innovatieve uitvinding van Joseph Hardtmuth, die in 1792 een nieuwe methode ontwikkelde voor het persen en bakken van potloodstiften - stiften hoefden niet langer moeizaam uit massief steen te worden gehakt. Dit innovatieve vermogen is in Koh-i-Noor tot op heden bewaard gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78680

   Van Koh-I-Noor in Tsjechië: Het is volledig van metaal en daarom zwaar, maar juist daarom ligt het perfect in balans in de hand. Met een loodslijper ingebouwd in de schroefknop. Geschikt voor grafiet- en kunstenaarsstiften van 5,6 mm Ø, daarom bieden wij hem aan in verschillende kleuren voor een betere identificatie van de gebruikte stift: groen, zilver, blauw of rood.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu