Menu
MAGAZIN

Lijst Erik Niro

MAGAZIN
Lijst Erik Niro
  € 419,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  ERIK - een veelzijdig tafelframe dat overtuigt door zijn stabiliteit. Hier in de roestvrijstalen versie - voor wie het precies wil weten, hij is gemaakt van V2A chroomnikkelstaal met het materiaalnummer 1.4301, zuurbestendig. Het heeft de goede ontwerpkenmerken van de gekleurde frames en bestaat uit acht stalen vierkante buizen die op de hoekpunten kruislings aan elkaar zijn geschroefd. De poten aan de buitenkant creëren vrije voetruimte onder elk te plaatsen tafelblad. Wanneer ERIK binnenshuis wordt gebruikt, bieden de vrij te kiezen afmetingen van de tafelbladen verschillende mogelijkheden: overhangend aan één of alle zijden (zoals 220 × 90 cm), eindigend met de buitenranden van het frame (147 × 77 cm) of zelfs verzonken met dan zichtbare knooppuntconstructie (140 × 70 cm). De tafelbladen, die niet bij de levering zijn inbegrepen, kunnen worden gecombineerd in elk materiaal en bijna elke afmeting. Wij bevelen de linoleum tafelbladen uit ons assortiment aan. Met zijn speciaal voor ERIK NIRO ontwikkelde blad van douglas is ERIK NIRO een weerbestendige tafel voor buiten. ERIK is geschikt als onderstel onder werk-, atelier- of eettafels. De schroefverbinding van de tafel maakt ook tijdelijk gebruik mogelijk, wanneer op korte termijn extra werk- of presentatieruimte nodig is. Een snelle verandering van locatie kan ook snel worden gerealiseerd. De buisvormige delen van het gedemonteerde frame kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 205203

   Afmetingen: B 147 × D 77 × H 72 cm
   Gewicht: 15 kg
   Materiaal: Frame: roestvrij staal, beslag: Brass
   Design: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten