Menu
MAGAZIN

Lijst Erik

vierkant
RAL 7032 Kiezelgrijs
MAGAZIN
Lijst Erik
vierkant
RAL 7032 Kiezelgrijs
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Hier in een vierkante uitvoering: ERIK - een veelzijdig tafelframe dat overtuigt door zijn stabiliteit. Het bestaat uit acht vierkante stalen buizen die op de hoeken kruislings aan elkaar zijn geschroefd. De poten aan de buitenkant creëren vrije voetruimte onder elk te plaatsen tafelblad. Qua vormgeving bieden de vrij te kiezen afmetingen van de tafelbladen een grote verscheidenheid aan mogelijkheden: overhangend aan één of alle zijden, verzonken met dan zichtbare knooppuntconstructie of eindigend met de buitenranden van het frame. Voor deze laatste optie bieden wij een bijpassend tafelblad met een linoleumlaag in het formaat 77 × 77 cm. Bovendien kunnen alle denkbare tafelbladmaterialen en -varianten op de ERIK-tafelonderstellen worden geplaatst.Tafelonderstel ERIK ERIK is geschikt als onderstel onder werk-, atelier- of eettafels. In deze uitvoering bijvoorbeeld als kleine eettafel in de keuken of de horeca. Dankzij de boutverbinding kan de tafel ook tijdelijk worden gebruikt wanneer op korte termijn extra werk- of presentatieruimte nodig is. Een snelle verandering van locatie kan ook snel worden gerealiseerd. De buisvormige delen van het gedemonteerde frame kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen. Wij waarderen het ontwerp van dit tafelframe, dat gemakkelijk kan worden gecombineerd en universeel kan worden gebruikt. De archetypische hoekconstructie is niet nieuw en oogt vertrouwd en sympathiek. Het is al eeuwenlang bekend, vooral als een houten constructie, gebruikt door generaties timmerlieden. Wij kennen het vooral van de ontwerpen van de Nederlandse timmerman en architect Gerrit Rietveld. Wij leveren het frame gedemonteerd, met rubberen steunen voor tafelbladen op de dwarsbalken, verstelbare poten voor de tafelpoten en eindkappen waarmee tafelbladen ook kunnen worden vastgeschroefd.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 206417

   Afmetingen: B 77 × D 77 × H 72 cm
   Gewicht: 12 kg
   Materiaal: Staal, gepoedercoat
   Ontwerp: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten