Menu

Ligurische olijfolie Armando Garello

500 ml fles
Ligurische olijfolie Armando Garello
500 ml fles
  € 19,90Basisprijs: € 39,80/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ligurische olijfolie. Mild en fruitig

  De Armando Garello oliemolen ligt in het achterland van Albenga in de schilderachtige Pennavaira-vallei. Daaruit komt een ongefilterde, vrij uitstekende olijfolie met de voor Ligurische olijfolie typische milde zuurgraad. Hij wordt gemaakt van Taggiasca-olijven, die in het middelste stadium van rijpheid worden geoogst. De dof geelgroene olie heeft een frisse, zuivere geur en wordt gekenmerkt door fruitige smaken met een duidelijke zoete component. Het wordt gebruikt bij salades en visgerechten.

  Het groene goud. Olijfolie

  Olijfolie heeft een onvergelijkbare rijkdom aan expressie: afhankelijk van de olijfsoort, regio, bodem, oogsttijdstip en leeftijd van de boom variëren smaak, kleur en karakter. Met de hausse van het "groene goud" is echter wat doorgaans gebeurt met olijfolie wanneer een eindige grondstof van de ene op de andere dag oneindig wordt - ze is versneden en gemanipuleerd. Wie geïnteresseerd is in echt goede olijfolie dringt daarom aan op olijfolie van traditionele oliemolens, gerund door oliemolenaars met een kleine capaciteit maar een grote ambachtelijke ethos. Sommige produceren zelfs onder het zegel van beschermde en gecontroleerde oorsprong - DOP (Denominazione di Origine Protetta) in Italië. De olijven voor deze oliën moeten afkomstig zijn uit het genoemde geografische gebied en de olie moet in dit gebied op traditionele wijze worden geproduceerd en voldoen aan duidelijk omschreven kwaliteitsnormen. Om dit te garanderen wordt de productie streng gecontroleerd. Het resultaat: hoogste kwaliteiten, gedifferentieerde, evenwichtige smaken, maar tegelijkertijd kleine opbrengsten en dus kleine hoeveelheden. Wij hebben uitstekende oliën geselecteerd die hun oorsprong bijzonder goed vertegenwoordigen in hun smaakkenmerken.

  Ingrediënten en aanwijzingen:

  Sales description:

  Extra olijfolie van eerste persing

  Ingrediënten:

  1ste graad olijven - rechtstreeks verkregen uit olijven met uitsluitend mechanische methoden

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Verwijderd van licht, droog, koel (niet in de koelkast) en uit de buurt van warmtebronnen bewaren. Bij temperaturen onder 7 °C kan het product gaan vlokken. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit.

  Oorsprong/oorsprong:

  Italië

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Armando Garello
  Via Roma 13
  17030 Nasino
  Italy

  Voedingswaarde-etikettering

  Voedingswaarde informatie per100 g
  Energie3764 kJ / 899 kcal
  Fat99 g
  daarvan verzadigde vetzuren14 g
  Enkelvoudig onverzadigde vetzuren72 g
  Meervoudig onverzadigde vetzuren14 g
  Koolhydraten0 g
  daarvan suiker0 g
  Eiwit0 g
  Zout0 g

  Productinformatie

  Artikel nummer 75743

   Gemaakt van 100% Taggiasca olijven. Zuurgraad 0,3-0,5%.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu