Menu

Ligstoel essenhout

Ligstoel essenhout
€ 879,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Eerste klas. Ligstoel in bruin essenhout.

Ligstoelen, die eigenlijk tot de categorie dekstoelen behoren, hebben de flair van de eerste klas: qua comfort en bijna onverwoestbare duurzaamheid - zij hebben op een reis van verscheidene weken ruwe zeeën zonder schade doorstaan. Het is precies deze eersteklas kwaliteit die wij nastreven met ons model, waarbij onze focus minder ligt op de zeewaardigheid die zelden nodig is in de tuin en op het terras, maar meer op het comfort. Ook om deze reden hebben wij in plaats van teak massief bruin essenhout gekozen, dat niet de tropische weerbestendigheid van teak heeft, maar wel zeer elastisch is en ook inheems is in Oostenrijk. De zitting, rugleuning en het onderstel zijn ergonomisch gevormd, zodat u comfortabel kunt liggen op een manier die uw rug ontziet. Alle houten onderdelen zijn zorgvuldig vervaardigd en met deuvels in elkaar gezet, het beslag is gemaakt van geel gegalvaniseerd staal. Wij zijn bijzonder trots op het ontwerp van de voetsteun: Dankzij de groeven waarin hij is bevestigd, kan hij volledig onder de zitting van de ligstoel worden geschoven wanneer hij niet wordt gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 72793

Bruin essen geolied (herkomst Oostenrijk), staal gegalvaniseerd.
Hoogte 110 cm, breedte 62 cm, diepte 70 cm.
Zithoogte max. 44,5 cm. Voetsteun breedte 43 cm, lengte 54 cm. Opvouwbare afmetingen 97 x 62 x 27 cm. Gewicht 16 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu