Menu

Leren sportschoen

Donkerblauw
Leren sportschoen
Donkerblauw
Donkerblauw
249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Die met de dubbele streep

De klassieke sportschoen, onder meer gedragen door de Olympische atleten van de DDR - uit de serie "Carl Häßner Meisterschuhe". Zeha Berlin heeft de beproefde serie, gebaseerd op oude modellen, opnieuw uitgegeven en laat ze in Portugal maken van leer van Italiaanse oorsprong.

Jong schoenenmerk met geschiedenis. Zeha Berlijn

Zeha is meer dan honderd jaar oud en toch jong tegelijk. Genoemd naar de initialen van zijn oprichter Carl Häßner, werd het bedrijf in de jaren 1920 het schoenenmerk bij uitstek onder de Berlijnse bohémiens. In de DDR-tijd was de onderneming, die handelde onder de naam "VEB Spezialsportschuh Hohenleuben" (VEB Speciale Sportschoenen Hohenleuben), vooral bekend om haar handgemaakte sportschoenen en werd zij zelfs de leverancier van het Olympische team van de DDR - de handgemaakte Zeha sportschoenen van goede materialen konden volledig concurreren met hun westerse tegenhangers.

Na de hereniging moest het bedrijf het faillissement aanvragen - het hoofdstuk Zeha leek voorbij te zijn. Toen Alexander Barré uit Berlijn echter bij vrienden oude Zeha schoenen vond, besloot hij het merk in 2002 nieuw leven in te blazen, aanvankelijk door de zeldzame resterende voorraad te verkopen. Bovendien verzekerde hij zich van de merkrechten en begon in 2003 opnieuw te produceren op basis van oude modellen, catalogi, pasvormen en schoenen. Vandaag vervaardigt hij in Portugal zorgvuldig vervaardigde sportschoenen, lage schoenen en enkelhoge schoenen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 69304

Bovenstuk van kalfsleer (dikte 1,3 mm), plantaardig gelooid (wit-rood, bruingrijs, grijs-blauw) of chroomgelooid (donkerblauw, cognac-bruin). Kalfsleren voering en binnenzool, verchroomd. Leren tussenzool, gekorrelde buitenzool en rubberen hak. Gemaakt in Portugal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu