Menu
Werner Schuhe

Leren herensneakers

Natuur
Werner Schuhe
Leren herensneakers
Natuur
  Natuur
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Zacht gelooid, comfortabel om te dragen

  Het bovenmateriaal van deze sneaker is Werbio Nappa, een speciaal voor Werner gemaakt rundnappaleer. De huiden zijn afkomstig van dieren die in de nabijheid van de looierij worden geslacht, zodat de anders vaak noodzakelijke tussentijdse conservering vóór het looien achterwege kan blijven. Bovendien past de looierij na het zuiver plantaardige looiproces geen verdere oppervlaktebehandeling toe - wat het natuurlijke karakter van het leer benadrukt en het milieu beschermt. De voorkant, de kwartieren en de stofklep van de sneaker zijn fijn geperforeerd, wat zorgt voor een goede ventilatie van de voet tijdens het dragen. De voering en de binnenzool zijn eveneens plantaardig gelooid, voornamelijk met mimosa-extract. De rubberen buitenzool gaat over in een omlopende hoge welt die de schoen tijdens het dragen beschermt.

  Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

  Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een comfortabel gevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - in overeenstemming met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stoere werk- en wandelschoenen ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief nieuwe ontwikkelingen op de leermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleer®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt in Pirmasens, waar het bedrijf werd opgericht, maar tegenwoordig werken de "quilters" en "nippers" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en naburige Europese landen, wat een constante hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204557

   Bovenmateriaal Runderhuid (Werbio Nappa, 1,4-1,6 mm), plantaardig gelooid. Voering en uitneembare binnenzool van plantaardig gelooid rundleer. Buitenzool van thermoplastisch rubber (TPR). Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen