Manufactum

Leren Etui Kleine Tuinschaar

Manufactum
Leren Etui Kleine Tuinschaar
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Op maat gemaakt in onze opdracht: een beschermhoes voor de bloemenscharen met gesmede bladen uit ons assortiment. Het koffertje is genaaid door een lederspecialist in Noordrijn-Westfalen die knipsels gebruikt van zijn tassenproductie.

  Voor veilig transport.

  Het etui voor de kleine tuinschaar past in bijna elke overhemd- of broekzak en beschermt de zakzakken tegen beschadiging door de punt van de schaar. De duurzame, plantaardig gelooide koeienhuid wordt door de Westfaalse fabrikant van onze aktetas als afval geproduceerd en hier nuttig gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43475

   Runderhuid (dikte 2,2-2,5 mm), plantaardig gelooid (herkomst Duitsland). Gemaakt in Duitsland. Lengte 15,5 cm, breedte 5,5 cm. Gewicht 25 g. Levering zonder schaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten