Menu
Punto Pigro

Leren damessandaal

Natuur
Punto Pigro
Leren damessandaal
Natuur
  Natuur
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijk leder

  Punto Pigro verwerkt het leer van deze geweven sandaal volledig ongeverfd, dus als gelooid. Het natuurlijke, ongeverfde leer kan, moet en zal snel een patina krijgen door allerlei vormen van verwering tijdens het gebruik. Een metalen gesp zorgt voor een goede pasvorm aan de voet.

  Punto Pigro. Schoenen uit de Marche

  Montegranaro in de regio Marche, een belangrijke plaats voor de Italiaanse schoenenproductie, is de thuisbasis van het nog vrij jonge merk Punto Pigro. Opgericht in 2000, nam het het traditionele schoenambacht van de familie Secchiari, die sinds 1975 actief is in deze sector, en voegde er nieuwe ideeën en invloeden aan toe - zo is een deel van de collectie bewerkt met een speciale naad die teruggaat op de mocassins van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. De kern van het merk wordt gevormd door het gebruik van hoogwaardig leer, traditioneel vakmanschap en een nonchalante stijl in het ontwerp van de modellen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 45817

   Runderhuid (dikte 1,2-1,4 mm), plantaardig gelooid. Metalen gesp. Binnenzool van koeienhuid. Buitenzool en hiel van rundleer met rubberen inzetstukken. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen