Sigor Licht

LED Filament Rustieke Lamp E27

7 W - Duidelijk
Sigor Licht
LED Filament Rustieke Lamp E27
7 W - Duidelijk
  7 W
  Duidelijk
  Energie-efficiëntie
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Dicht bij de oorspronkelijke vorm

  Met de "punt" aan de bovenkant lijkt hij formeel het meest op de oorspronkelijke vorm van de gloeilamp, vandaar dat hij hier en daar ook als Edisonlamp wordt aangegeven.

  Glazen substraat in plaats van gloeidraad. LED gloeilampen

  Wat op het eerste gezicht lijkt op een gloeidraad in deze lampen, blijkt bij nadere beschouwing een complexe constructie te zijn: een zogenaamd substraat (een drager van glas) is dicht bedekt met een veelheid van minuscule chip-diodeparen, waarover een fluorescerende laag ligt die hoofdzakelijk uit fosfor bestaat.

  Constructief dicht bij het model. Met reden.

  De verbazingwekkende formele nabijheid van de hier getoonde LED-gloeilampen tot de klassieke gloeilamptypes heeft zeer tastbare technische redenen. Ten eerste omdat ze kunnen worden gebruikt in alle armaturen met standaard stopcontacten (E27, E14). Ten tweede omdat zij dezelfde stralingshoek hebben als klassieke gloeilampen. En dit laatste is de basis waarop het lichtontwerp van de meeste in gebruik zijnde armaturen is opgebouwd. LED gloeilampen vervangen daarom volledig hun afgedankte voorouders of overtreffen deze zelfs in alle opzichten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 14244

   Kleurtemperatuur 2.700 K, levensduur 20.000 h/100.000 schakelcycli, opstarttijd tot 60% = < 1 s, stralingshoek 330°, kleurweergave-index (CRI) > 80, hoogte 14,3 cm, Ø 6,4 cm. Basis E 27.
   7 W helder: kleurtemperatuur 2.700 K, nominaal vermogen 7 W (komt overeen met een gloeilamp van 60 W), energieverbruik 7 kWh/1.000 h, lichtstroom 810 lm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen