Menu

Lattenbodem oprolbaar

Lattenbodem oprolbaar
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Stabiel en flexibel. Oprolbare lattenbodem.

  Een stabiele lattenbodem die kan worden uitgerold. Wij bieden het aan als aanvulling op de Rolf Heide Stapelbed, maar het is natuurlijk ook geschikt voor alle andere bedden met de juiste afmetingen. Dankzij het hoge draagvermogen kan de lattenbodem alle soorten matrassen dragen: Schuim- of latexmatrassen en zwaardere verenmatrassen. De latten van stevig berkenmultiplex zijn aan de onderkant met elkaar verbonden door doorlopende banden op gelijke afstanden links en rechts. Zo ligt de lattenbodem goed uitgelijnd op het bedframe, en kunt u hem ook met schroeven (niet meegeleverd) aan het frame van het stapelbed bevestigen. In de vierde lamel zijn gaten voorgeboord (afstand van het uiteinde van de lamel tot het midden van het gat 15 mm). U hebt slechts vier M6-schroeven (lengte 25 mm) per lamel nodig. De lattenbodem is handgemaakt in Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 59155

   Oprolbare lattenbodem voor de Heide Stapelbed; de latten kunnen met schroeven aan het bedframe worden bevestigd. 18 latten van berkenmultiplex (breedte 53 mm, hoogte 10 mm), verbonden met twee riemen. Lattenafstand 55 mm. Max. Max. belasting 120 kg. Gemaakt in Duitsland. 90 × 200 cm. Gewicht 6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen