Menu
Demar Forge

Lage opvouwbare balkontafel staal rond

Groen
Demar Forge
Lage opvouwbare balkontafel staal rond
Groen
  Groen
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Zowel op kleine schaal als voor de hoge tafels.

  U kent dit meubel uit ons assortiment als salontafel. We hebben de tafel van gepoedercoat en thermisch verzinkt staal nu in een tweede, kleinere versie: als bijzettafel voor ligstoelen, op het balkon en in de woonkamer als salontafel of om er mooi bloempotten op te schikken. Het ingenieuze, eenvoudig te bedienen klapmechanisme - twee van de drie tafelpoten vormen een vast kruis onder het ronde blad en de derde loopt er in een vaste ring overheen - is hetzelfde als bij de hoge klaptafel voor het balkon en werkt zoals gewoonlijk betrouwbaar. De brede ring aan de zijkant van het tafelblad wordt gebruikt om dit mechanisme te bedienen. Op zijn massieve poten, extra gestabiliseerd door vergrote pootdoppen, staat de lage opklapbare balkontafel stevig en zonder te wiebelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22141

   Gemaakt van thermisch verzinkt en gepoedercoat staal. Kunststof voetdoppen. Ø 50 cm, hoogte 50,5 cm. Inklapbare afmetingen 93 x 51 x 9,5 cm. Gewicht 4,5 kg. Gemonteerd geleverd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen