Menu
MOMA

Lage herenschoen

Donkerbruin
Exclusief
MOMA
Lage herenschoen
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 339,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Kalfsleer. Onderscheidend gestructureerd

  Lage schoen in klassieke Derby-vorm, d.w.z. met open vetersluiting. Het bovenmateriaal is een zacht kalfsleer met een opvallende structuur. De buitenzool en de hiel zijn gemaakt van leer en bedekt met rubber, waardoor de schoen weerbestendig is en dus praktisch voor dagelijks gebruik.

  Moma schoenen

  Gigio en Daniele Gironacci in de regio Marche in Midden-Italië besloten in 1992 dat ze niet langer gewoon schoenen wilden maken. In plaats daarvan bouwden ze hun schoenmakerij uit tot een soort laboratorium voor hun beroep. Sindsdien komen ambachtslieden en kunstenaars, arbeiders en ontwerpers er samen om het schoenmakersambacht in creatieve uitwisseling verder te ontwikkelen, want de Gironaccis zijn ervan overtuigd dat alleen goed gemaakt niet perfect is.

  Het acroniem Moma staat trouwens voor "Midnight over my action" - wat terloops vertaald kan worden als "slaap er een nachtje over". Dit leidende principe van het artistiek creatieve en tegelijkertijd doordachte vakmanschap loopt als een rode draad door het werk van de Gironaccis, die het nog steeds zelf doen. En dat zie je terug in de schoenen van Moma - het zijn schoenen met karakter.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202530

   Kalfslederen bovendeel (dikte 1,5-2 mm), plantaardig gelooid. Kalfslederen voering. Leren binnenzool en tussenzool. Rubberen en lederen zool. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten