Menu
Fisher

Kogelpen

Fisher
Kogelpen
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De Fisher Bullet Pen

  Waarschijnlijk een van de beroemdste schrijfinstrumenten van de 20e eeuw is de Fisher Bullet Pen. Paul C. Fisher begon in 1948 met de productie van deze eerste zakbiros in de VS. Vanaf 1968 ontwikkelde hij vervolgens een hermetisch afgesloten gasdrukvulling die voorkomt dat de inkt uitdroogt (en volgens de fabrikant "na 100 jaar nog steeds kan schrijven"). Zowel astronauten als kosmonauten gebruikten de Fisher biros tijdens hun vluchten, omdat de gepatenteerde vulling ook in de ruimte schrijft. Bovendien werkt het net zo goed onder water, boven het hoofd, op vette oppervlakken, bij -34 °C en (natuurlijk alleen in theorie interessant) bij +143 °C. Ook nu nog worden de vullingen met de hand getest en ingebouwd in deze klassieke Fisher Bullet Pen. De gasdruk (3,5 bar) in de navulling drukt de schrijfpasta voortdurend tegen de schrijfbal. Dit zorgt voor een continue schrijfstroom tot de laatste druppel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 65704

   De massieve, verchroomde messing behuizing heeft een eenvoudig en tijdloos ontwerp en ligt als schrijfinstrument prettig in de hand. Navulling M (zwart). Met afneembare clip. Lengte 9,5 cm gesloten, lengte 13,5 cm met dop erop, Ø 1 cm. Gewicht 20 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen