Manufactum

Kleine onderdelenmagazin Beukenmultiplex

Manufactum
Kleine onderdelenmagazin Beukenmultiplex
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag volgens een historisch ontwerp. Dit leidt er soms zelfs toe dat we een goede zaak van de ondergang redden. Zoals in het geval van deze kleine onderdelenmagazinvan beukenhout, die wij sinds lange tijd exclusief voor ons laten produceren.

  Kleine onderdelen goed opgeborgen

  Op deze in Saksen gemaaktemagazin voor kleine onderdelen kunnen spijkers, schroeven, haken en allerlei andere kleine onderdelen in de werkplaats worden opgeborgen. Het is zorgvuldig gemaakt en stevig, alle hoekverbindingen zijn gevingerlast. De diepte van vier van de kleine lades wordt in tweeën gedeeld door verwijderbare tussenschotten, terwijl de grote lades worden verdeeld door kruisvormige tussenschotten die ook kunnen worden verwijderd. De Magazin is ook aantrekkelijk genoeg om het kantoor of de kinderkamer opgeruimd te houden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 59916

   Beuken multiplex. Handgrepen en frames (voor 5 × 1 cm kaarten) van vernikkeld plaatstaal. Hoogte 42 cm, breedte 45 cm, diepte 18 cm. Grote laden: H 9 × B 21 × D 17,5 cm. Kleine laden: H 9 × B 10 × D 17,5 cm. Gewicht 10,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten