Menu
Iris Hantverk

Kleine bezem

Iris Hantverk
Kleine bezem
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Klein van stuk. Groot in vegen

  Gemaakt zoals de grote, is deze kleine bezem een echt huishoudelijk gereedschap voor volwassenen en kinderen. Met zijn lengte van 75 cm houdt hij het midden tussen een handborstel en een straatbezem en is hij ideaal voor het opvegen van kruimels en bladeren op het balkon en terras. Kinderen kunnen ermee bladeren of sneeuw vegen als ze in de voetsporen van de volwassenen willen treden. Het lichaam van onbehandeld berkenhout is bekleed met sterke, duurzame bassine - de bladnerfvezels van de Palmyra-palm. De harde, natte vezels zijn bijzonder geschikt voor het maken van straatbezems. Hier zijn ze aan de zijkanten schuin uitlopend, zodat ze ook in kleine hoekjes en voegen kunnen reiken.

  De kleine bezem is gemaakt door de Zweedse borstelfabrikant Iris Hantverk, wiens werkplaats ook mensen met een visuele handicap in dienst heeft. Penseelmaken is van oudsher een tak van werk waarin mensen met een visuele beperking en zelfs blinden kunnen worden opgeleid. Zo ontstond ook Iris Hantverk aan het begin van de 20e eeuw als een bedrijf dat was opgericht door de Zweedse blindenvereniging, en deze traditie leeft tot op de dag van vandaag voort: ambachtslieden met een visuele handicap in Zweden en Estland assembleren de borstels nog steeds volledig met de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204114

   Steel en borstellichaam van berkenhout (herkomst Zweden) onbehandeld. Bassine trim (herkomst Sri Lanka), lengte 12,5 cm. Breedte 20 cm. Totale lengte 74 cm. Gewicht 350 g. Gemaakt in Zweden door Iris Hantverk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen