Heinrich Schmitz

Kledingontluchter van gegoten aluminium

Heinrich Schmitz
Kledingontluchter van gegoten aluminium
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor binnen en buiten.

  Deze opvouwbare jashaak komt uit de oude mal van een Solinger gieterij. In zijn groeven draagt hij veel kleerhangers met vochtig of te luchten wasgoed, en door middel van een waslijn die rond de kartels of door de gaten wordt geleid, kunnen twee van deze haken gemakkelijk worden veranderd in een ruimtebesparende opvouwbare wasdroger - bijvoorbeeld boven de badkuip.

  Baden in lucht (in plaats van chemicaliën).

  Een volledig gratis middel dat enorm heilzaam is voor wollen en katoenen doeken, maar veel te weinig wordt gebruikt, is gewoon wat tijd doorbrengen in de frisse lucht. Zet gewoon een apparaat neer op een tegen regen beschermde, halfschaduwrijke plaats waar de kledingstukken één tot enkele uren een luchtbad kunnen nemen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79103

   Gegoten aluminium. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 11 cm, breedte 2,5 cm, uitsteeksel 33 cm. Gewicht 190 g. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen