Menu
W Kröher

Klapletters omkeerbaar

W Kröher
Klapletters omkeerbaar
  € 10,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  (Niet alleen) voor stichtingen en testamenten

  Deze bladen vertegenwoordigen het summum van hoogwaardige lettercultuur, enerzijds door hun opvallend hoge gramsgewicht van 150 g/m², anderzijds door hun talent om zichzelf en zichzelf te sluiten door middel van een speciale vouwtechniek. Tien grote bladen in het formaat 30 × 30 cm.

  Productinformatie

  Artikel nummer 75828

   Zelfs als de boodschapper niet langer op het antwoord wacht: Dit betekenisvolle stuk papier geeft de inhoud van geschreven boodschappen (als het niet alleen herinneringen zijn) de perfecte vorm: De bladen in een ongebruikelijk formaat (30 × 30 cm) van glad, fluweelachtig, crèmekleurig en zeer stevig papier (150 g/m2) zijn blad en envelop in één. Een ongebruikelijke vouwtechniek om de brief te sluiten maakt het gebruik van lijm overbodig. 10 briefvellen (150 g/m²) in A6-formaat voorgevouwen, verpakt in folie. Met vouwinstructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen