Menu
Kaweco

Kaweco Sport Balpen Messing

Kaweco
Kaweco Sport Balpen Messing
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Dit model van massief messing ligt vrij zwaar in de hand. Het oppervlak is onbehandeld en kan na verloop van tijd een patina ontwikkelen, afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. De intrekbare biros is voorzien van een blauwe D1 vulling en wordt geleverd in een blikken etui.

  Schrijfwaren voor op reis: Kaweco Sport

  De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., opgericht in Heidelberg in 1883, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en toebehoren, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij kwam daar bijvoorbeeld vandaan. In 1911 werd het model Sport ontwikkeld, een kleine vulpen die (in licht gewijzigde vorm later) tot 1970 succesvol in het assortiment bleef - wat niet verwonderlijk is, want enerzijds is de gesloten vulpen met een lengte van 10,5 cm uiterst compact, en anderzijds ligt hij goed in de hand met de dop erop - de ideale reisvulpen. We hebben het hersteld naar het ontwerp van 1935. Net als het origineel heeft hij een vergulde stalen penpunt met een iridium schrijfpunt. En net als Kaweco dat in latere jaren heeft gedaan, zijn ook balpennen, mechanische potloden en vulpotloden toegevoegd aan het assortiment schrijfinstrumenten, die allemaal geschikt zijn voor op reis en voor gebruik in een borstzakje. In deze versie - met een zwarte behuizing en guilloché afwerking - zijn ze alleen bij ons verkrijgbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202482

   Messing behuizing. Met een D1 navulling in blauw. Lengte 10,5 cm. Gewicht 36 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen