Menu

Kaweco Speciale Balpen

Aluminium
Kaweco Speciale Balpen
Aluminium
€ 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kawecos Special. Als een biro

Sinds 1910 produceert Kaweco in Heidelberg het prototype van het "Model Special" vulpotlood, toen nog bekend als mechanisch potlood, met zijn kenmerkende en uiterst handige achthoekige loop. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met bijpassende balpennen. De achthoekige loop is gemaakt van hoogglans gepolijst messing of zwart geanodiseerd aluminium. Hij is voorzien van een blauwe navulling met grote capaciteit en een lijndikte van M.

Productinformatie

Artikel nummer 22071

Achthoekige loop met drukmechanisme. Kast, kopstuk en drukknop van hoogglans gepolijst messing of zwart geanodiseerd aluminium. Lengte 14,5 cm. Gewicht 20 g of 35 g. Met een blauwe grote vulling in lijndikte M. De grote vulling Standaard uit ons assortiment is geschikt als vervangende vulling. In een blikken doosje.
Aluminium zwart geanodiseerd. Gewicht 20 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu