Menu
Kaweco

Kaweco Liliput Balpen Messing met Dop

Kaweco
Kaweco Liliput Balpen Messing met Dop
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Octrooi. Praktisch. Kaweco Liliput.

  Maakt zijn naam waar: de Liliput past in je handtas, borstzak of broekzak voor incidentele schrijfzaken, maar is ook geschikt voor grotere schrijfopdrachten. De dop van de biros heeft een inwendige schroefdraad; hij sluit hem dus ofwel heel goed af, ofwel, achterstevoren vastgeschroefd, breidt hij hem uit tot een volwaardig schrijfinstrument. Wij bieden de biros hier aan in de uitvoering met messing loop, die, omdat hij onbehandeld is, een patina kan krijgen, afhankelijk van opslag, vervoer en gebruiksvoorkeuren. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22059

   Biros met schroefdop aan de achterkant. Lichaam en kap van gedraaid messing. Met een blauwe D1 vulling, lijndikte M. Geleverd in een blikken etui. Lengte gesloten 9,5 cm, schrijfklaar 8,8 cm, met opgeschroefde dop 12,5 cm. Gewicht 30 g. De D1-vulling (bestelnummers 66792-66795) is geschikt als vervangende vulling.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen