Menu
InventMe

Kattenspeeltje Vilten Wormen

(3 stuks)
InventMe
Kattenspeeltje Vilten Wormen
(3 stuks)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Jachttraining. Met natuurlijke prikkels voor de zintuigen

  Wat een opluchting om je huisdier een speeltje aan te kunnen bieden waar hij zonder aarzelen op kan bijten: Deze viltwormen worden in het Rijnland met de hand gevilt uit zuivere scheerwol van Europese oorsprong. Ze zijn dus volledig vrij van plastic en appelleren aan de zintuigen en instincten van uw kat door hun natuurlijke zachtheid en de lichte geur van schapenwol. Tijdens het vervilten worden de wormen ook onregelmatig geboord: hierdoor blijven ze niet alleen langer in vorm, maar reageren ze ook met een lichte ruk wanneer ze worden dichtgeknepen en geklauwd, waardoor ze worden uitgedaagd om naar hun prooi toe te slaan. En omdat de viltwormen ook een ware lengte hebben, kan de kat zelfs de beruchte bunny kick uitvoeren - trappen met de achterpoten - een instinctieve manoeuvre van zelfverdediging en bij het doden van een prooi.

  Als de kat speelt, is de mens gelukkig

  De ene is onafhankelijk en waardig, de andere is aanhankelijk en knuffelig: Natuurlijk zijn katten ook heel verschillend van aard. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn jagers. Zelfs de zachtaardigste huiskat kan de erfenis van zijn voorouders niet ontkennen en verandert onmiddellijk in een genadeloos roofdier wanneer een vlieg voorbij zoemt, een kever over de muur kruipt of - zomaar. Iedereen die zijn kat ooit zonder aanwijsbare reden plotseling door het huis, de flat of de tuin heeft zien rennen alsof hij door een tarantula was gestoken, weet waar we het over hebben. Katten hebben een onbedwingbare energie, die ze graag kwijt raken door te spelen en te ravotten. Maar bovenal hebben alle katten, van het onhandige kitten tot de gevestigde grand seigneur, speelse beweging nodig om zich gezond te kunnen ontwikkelen en hun band met andere dieren en met de mens te kunnen opbouwen en versterken.

  Daarom is het belangrijk de kat prikkels te geven om te spelen - dit geldt des te meer als u uw kat als plat dier houdt. Spelletjes die een beroep doen op het jachtinstinct van de kat werken het best. Alles wat scharrelt, rolt, fladdert en zweeft oefent een natuurlijke fascinatie uit op de kat en wil dolgraag gevangen worden. Spelen traint de spieren en behendigheid van de kat, scherpt zijn zintuigen en aandacht en bevordert zijn intelligentie. Geef uw kat dus niet het lekkers, maar gooi het, zodat hij er achteraan moet. Haal tussendoor de kattenhengel, de vilten worm en het kussen met kattenkruid tevoorschijn en daag uw kat uit om te spelen. Je zult snel merken: als de kat speelt, is de mens ook blij.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209753

   100% scheerwol (herkomst Europa). Lengte 13-16 cm, Ø 1,5 cm. Totaal gewicht 12 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen