Menu

Katoenen deken

150 × 220 cm
Katoenen deken
150 × 220 cm
150 × 220 cm
89,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geweven en geconfectioneerd in Münsterland.

Natuurlijke, d.w.z. ongeverfde en ongebleekte katoen van gecontroleerde biologische teelt wordt in een weverij in Bocholt verwerkt tot deze zachte deken. Vooral in de warmere seizoenen voelt het ademende en huidvriendelijke katoen zeer aangenaam aan.
De katoenen stof wordt tijdens de productie van de deken aan beide zijden genopt en geschoren. De randen en afgeronde hoeken worden zorgvuldig bewerkt met een stevige kettingsteek.

Na de eerste wasbeurt.

Na het wassen verandert het oppervlak van de deken: hij krijgt dan een badstofachtig karakter.

Productinformatie

Artikel nummer 27040

100% katoen. Oorsprong Tanzania. Basisgewicht 450 g/m2. Aantal garens in de ketting Nm 34, in de inslag Nm 10/2. Machinewasbaar tot 30 °C op het wolprogramma, gelieve vloeibaar wolwasmiddel te gebruiken. Geschikt voor droogtrommel op laagste stand. Met de krimp (6-8%) is reeds rekening gehouden bij het snijden. Gemaakt in Duitsland. Kleur natuurlijk wit.
150 × 220 cm. Gewicht 1.700 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu