Menu

Kapstok ruw staal

Kapstok ruw staal
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kapstok gemaakt van ruw staal.

Het kon bijna niet kleiner en tegelijk functioneler zijn. Deze kapstok bestaat uit een stuk plat staal en zes ingekeepte ronde staven als haken. Ze zijn zo bevestigd dat zelfs wanneer twee of meer van deze kapstokken naast elkaar worden gemonteerd, de afstanden tussen de haken altijd dezelfde zijn. Het materiaal is niet roestvrij, maar het ruwe staal is geolied. Roest is dus geen probleem buiten vochtige ruimtes. Uit Duitsland.

Montanunion in de vestibule.

De gang was vroeger de grootste kamer in het huis. Niet alleen het openbare leven, maar zelfs handel en commercie vonden er plaats. In de loop van de tijd is het steeds meer geslonken tot een gewone corridor als gevolg van de engheid van de steden. Vandaag de dag is de corridor een onopgemerkte doorgang in dit land. Elders, bijvoorbeeld in Scandinavië of Spanje, heeft het nog steeds een hoge status. Met reden: het geeft mensen die binnenkomen immers niet alleen een eerste indruk - en dat is wat telt - van het appartement of huis. Bovenal is de gang de interface tussen het privé-, huiselijke leven en het openbare leven daarbuiten. De laatste tijd is de vestibule ook voor ons weer belangrijker geworden, wat mede komt door allerlei mobiele elektronica die we buitenshuis met ons mee moeten dragen (vroeger waren een jas, hoed en paraplu voldoende). Daarom bieden wij enkele gangmeubelen aan die hiermee rekening houden. Bovendien is de gang ook een goede plaats om mensen te herinneren aan dingen die ze moeten meenemen of dingen die ze moeten doen - talloze plakbriefjes op de voordeur bewijzen het. Wij bieden twee helpers aan - beide van ruw staal - die formeel zeer terughoudend en puristisch zijn, maar functioneel des te veelzijdiger.

Productinformatie

Artikel nummer 84419

Geolied ruw staal (plaatmateriaal dikte 5 mm, haak 13 mm Ø). Hoogte 8 cm, breedte 108 cm, uitsteeksel 10,5 cm. Gewicht 4 kg. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu