Menu
Manufactum

Kaart etui koeienhuid

Manufactum
Kaart etui koeienhuid
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Beschaafd. Kaartzak.

  Een genot om aan te raken en praktisch: Hoewel zijn oorsprong onmiskenbaar militair is, heeft deze kaartentas van even soepel als sterk rundleer zich al lang en breed bewezen voor dagelijks gebruik in civiele situaties. Zowel tijdens wandelingen als in de stad blijkt het een uitstekend voorbeeld van de pragmatische zin voor nut van militaire inkoopbureaus - duurzaam en comfortabel in de omgang, van optimaal formaat en niet log, zelfs als hij gevuld is. Ze zijn in een soortgelijke vorm al bijna honderd jaar bekend; ons model is geïnspireerd op een kaartentas die de fabrikant - een familiebedrijf uit Münsterland dat in 1922 werd opgericht en gespecialiseerd is in de productie van tassen, koffers en mantels voor industrie en overheid - enkele decennia geleden produceerde voor het Duitse leger. Bevrijd van zijn "militaire" functies heeft het nu twee hoofdvakken binnenin, gescheiden door een leren wand, alsmede een klein opgestikt zakje en twee pennenhouders aan de voorzijde. Het robuuste, plantaardig gelooide en aniline-geverfde leer is afkomstig van een looierij uit Toscane, het aluminium beslag is het originele van de Bundeswehr-versie, waarvan de fabrikant nog een restvoorraad had.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26075

   Plantaardig gelooid, aniline geverfd rundsleder (dikte 2,8-3,1 mm), herkomst Italië. De gesp is van aluminium, rolgesp en klinknagel zijn van staal. Drukknop messing vernikkeld. Kleur donkerbraun. De 1,7 cm brede schouderriem is verstelbaar van 1,2 tot 1,38 m. Gemaakt in Duitsland. Gemaakt in Duitsland. 20,5 cm breed, 27,5 cm hoog, 7,5 cm diep. Gewicht 750 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten