Menu

Jubileummodel Löwe aambeeldschaar

Jubileummodel Löwe aambeeldschaar
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De leeuw. Met handige versiering.

Het idee kwam jaren geleden bij ons op: als de beproefde Löwe aambeeldscharen van de Gebr. Schröder GmbH in Kiel een reliëf zouden krijgen, zouden ze een betere grip hebben en nog beter zijn dan ze al zijn. Het 90-jarig bestaan van de aambeeldschaar was voor de fabrikant, die terugblikt op meer dan 150 jaar bedrijfsgeschiedenis, reden genoeg om zijn beroemde klassieker uit te brengen met een reliëfpatroon in de vorm van een wijnrank. In feite glijdt niets weg, de handvatten liggen stevig in de hand, het werk gaat gemakkelijk en goed.

Het principe van de aambeeldschaar.

Deze schaar is nog nooit zo mooi geweest, maar hij heeft altijd zo goed geknipt. Het principe ervan werd in 1923 ontwikkeld door de Gebr. Schröder GmbH en bestaat niet alleen uit de combinatie van blad en steun (d.w.z. het aambeeld), maar vooral ook uit de juiste combinatie van materialen. Terwijl het blad zeer hard moet zijn en in staat om te snijden, is het belangrijk dat het aambeeld kan meegeven. Daarom is hij gemaakt van een zachtere legering van aluminium en zink. Een aambeeldschaar is in principe beter geschikt voor hardere, houtachtigere takken en twijgen dan voor zachte en vochtige. Daarom - en omdat ze technisch superieur zijn aan andere scharen voor werk dat meer kracht vergt - zijn ze de typische snoeischaren.

Productinformatie

Artikel nummer 67534

Voor takken tot 2,5 cm Ø. Met gemakkelijk vervangbaar mes. Alle reserveonderdelen zijn bij ons verkrijgbaar; de fabrikant neemt echter ook zijn modellen terug voor revisie. Gemaakt in Duitsland.
Bladlengte 5 cm, totale lengte 20 cm. Gewicht 260 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu