Menu

Japanse sleutelhanger messing

Japanse sleutelhanger messing
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Eigentijdse traditie

De oude vishaken van de vissers in Japan dienen als model voor deze sleutelhanger. De massieve, met de hand gesmede messing haken zijn uniek - en zullen door gebruik snel een patina krijgen. Een 50 jaar oude machine waarin de kettingschakels met stenen worden gewassen, draait in de werkplaats van de fabrikant speciaal voor de productie van de messing sleutelhangers.

Productinformatie

Artikel nummer 15494

Uit messing gesmeed. Haaklengte 7,5 cm, breedte 2,5 cm. Ring Ø 3 cm. Totale lengte met sleutelhanger 43 cm. Gewicht 80 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu