Menu

Japanse kamerplantenschaar

Japanse kamerplantenschaar
44,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor filigraan snoeien.

Hun spitse korte maar sterke bladen identificeren deze scharen als Japanse bonsai specialisten. Even typerend is het materiaal waarvan zij zijn gemaakt, want tuingereedschap uit Japan - vooral dat met gesmede en geslepen lemmeten - is van oudsher gemaakt van koolstofstaal. Dit is ook de reden voor de uitstekende scherpte van dit gereedschap. De kleine schaar is bij uitstek geschikt voor de verzorging van uw kamerplanten, omdat u er voorzichtig mee kunt werken. Ze maken licht werk van het zorgvuldig uitknippen van slap groen en gedroogde bloemen. Op het balkon snijdt hij ook bloemen en (houtachtige) kruiden zoals tijm, salie, bonenkruid & co.

Productinformatie

Artikel nummer 204710

Gemaakt van koolstofstaal (S45C). Snijlengte 3 cm, totale lengte 15,5 cm. Gewicht 50 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu