Menu

Japanse bloemenschaar en huishoudschaar

Japanse bloemenschaar en huishoudschaar
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De multi-getalenteerde.

In Japan wordt deze schaar hoofdzakelijk gebruikt voor oogstwerkzaamheden; hij kan echter ook worden gebruikt om verwelkte planten in het heesterperk terug te knippen, aalbessen te oogsten of bloemen af te snijden. Dat deze schaar gemaakt is voor langdurig professioneel gebruik, blijkt uit de massieve kunststof dempers die de knipbeweging dempen en werken zonder vermoeidheid mogelijk maken. Het puntige lemmet van Japans gereedschapsstaal is bijzonder scherp. Een extra hardverchrooming beschermt tegen roest en heeft tegelijkertijd een vuilafstotende werking. Het lemmet knipt ook andere materialen (papier, karton, folies) zonder problemen, daarom bevelen wij de schaar zonder voorbehoud aan als goede huishoudschaar.

Gereedschap en cultuurgeschiedenis

De ontwikkeling van werktuigen volgt niet eenvoudigweg een abstract functioneel principe, maar is vaak verbonden met het hele wereldbeeld en zelfbeeld van een tijdperk of regio. Dit komt vooral tot uiting in de werktuigen van een geheel andere culturele sfeer: de produkten van het oude Japanse smidsambacht worden in ons land zeer bewonderd omdat zij nog geheel leven vanuit de diepgaande historische en spirituele wortels van de premoderne Japanse cultuur.

Productinformatie

Artikel nummer 21010

Gereedschapsstaal hardverchroomd, handvat met kunststof bekleed. Plastic slot en demper.
Bladlengte 4,5 cm, totale lengte 18,5 cm. Gewicht 110 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu