Menu

Jachttas koeienhuid

Jachttas koeienhuid
Jachttas koeienhuid
379,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Laten we gaan en ze gelukkig dragen.

Wij hebben het niet gemaakt voor de jager uit de keurpalts, die typische details zou missen zoals de patroonhouders of de "kippengalg" waaraan het opgejaagde wild wordt vastgemaakt. In plaats daarvan hebben wij de functionaliteit van klassieke jachttassen overgenomen en ons geconcentreerd op het essentiële. In combinatie met het robuuste materiaal koeienhuid, is dit model, handgemaakt in een Westfaalse zadelmakerij, voorbestemd voor dagelijks gebruik. De romp is van de rug tot de voorklep uit één ononderbroken stuk leder gesneden; de lederen riemsluiting met gesp is op de klep genaaid. Het hoofdvak biedt opbergruimte voor de gebruiksvoorwerpen voor dagelijks gebruik, terwijl in het kleinere voorvak (11,5 x 18 cm), waarvan de eigen klep stevig sluit met een drukknop, gevoelige voorwerpen zoals een mobiele telefoon of een portefeuille kunnen worden opgeborgen. Een opvallend detail zijn de rondgenaaide lederen handvatten waaraan de verstelbare draagriem is bevestigd. Als u wilt, kunt u het als een jager doen en uw gebreide jas of mackintosh in deze beugels vastmaken.

Productinformatie

Artikel nummer 67969

Koeienhuid (dikte 2,5-3 mm), plantaardig gelooid, ongevoerd. Met één verstelbare draagriem, lengte 1,28-1,37 m, breedte 2 cm. Gemaakt in Duitsland.
Breedte 25 cm, hoogte 20 cm, diepte 8 cm. Gewicht 670 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu