Menu
Metalgo

Italiaanse roestvrijstalen waterkoker

Metalgo
Italiaanse roestvrijstalen waterkoker
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Thee- en waterkokers. In een oude vorm voor een goede reden.

  Deze ketel heeft niet voor niets een zeer traditionele vorm: Hij moet grote hoeveelheden water snel en energiebesparend verwarmen. Voor zijn lichaamsvorm betekent dit: weinig bovenoppervlak, maar een groot basisoppervlak, omdat warmte naar binnen stroomt (wenselijk) via het basisoppervlak, maar weer naar buiten straalt (ongewenst) via het oppervlak. Anders: de tuit is naar boven gebogen zodat het borrelende water er niet uit kan spatten. Een stevig handvat waarmee de ketel veilig kan worden vervoerd.

  Zware waterkoker van roestvrij staal. Gemaakt in Italië.

  Het wordt geproduceerd op het Lago Maggiore en is vrij zwaar, wat te danken is aan de materiaaldikte van 1 mm, maar nog meer aan de meerlaagse basis van roestvrij staal met een kern van aluminium.

  Water en theeketels. In een oude vorm voor een goede reden.

  Onze waterkokers hebben niet voor niets een zeer traditionele vorm: ze moeten grote hoeveelheden water snel en energiebesparend verwarmen. Dit betekent voor hun lichaamsvorm: weinig bovenoppervlak, maar een groot basisoppervlak, omdat de warmte over het basisoppervlak naar binnen stroomt (zoals gewenst), maar over het oppervlak weer naar buiten straalt (ongewenst). Anders: een hoge schenktuit om te voorkomen dat het borrelende water eruit spat, en een stevig handvat om de ketel stevig vast te houden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20294

   Roestvrij staal, gepolijst oppervlak. Met zware (energiebesparende) meerlaagse basis. Plastic handvat en dekselknop. Geschikt voor alle soorten fornuizen (ook voor inductiekookplaten). Volume 1,8 l. Voet 16,5 cm Ø, hoogte 23,5 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen