Menu
Imperia & La Monferrina

Italiaanse pastamachine

Imperia & La Monferrina
Italiaanse pastamachine
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Pasta. Zelfgemaakte

  Er gaat niets boven verse, zelfgemaakte pasta. Deze machine maakt het veel gemakkelijker om zelf gekneed deeg snel te verwerken: het uitrollen van gelijkmatige, gladde deeglappen als basis voor het maken van de meest uiteenlopende pastasoorten gaat moeiteloos met zijn hulp. Als het deeg vooraf voldoende is ingevet, blijft het niet aan de rollers plakken (wat het schoonmaken vergemakkelijkt). Wij kopen de machine bij een Italiaanse fabrikant van professionele pastamachines voor gebruik in de gastronomie en delicatessenwinkels, die meer dan 70 jaar productie-ervaring heeft. Een gedetailleerde handleiding met basisrecepten voor deeg en verschillende pastasauzen is inbegrepen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82243

   Behuizing verchroomd plaatstaal, rollen roestvrij staal. Kruk beukenhout. Met golf- en kneedrollen, instelbaar in zes verschillende diktes; hele pastavellen voor lasagne, cannelloni, ravioli en andere gevulde pasta worden 140 mm breed. Duplex opzetstuk voor het maken van pastalint in twee breedtes: 6,5 mm voor fettuccine, 2 mm voor tagliatelle. Met klemvoet (spanwijdte 0,5 tot 4,7 cm). Hoogte 16 cm, breedte 19,5 cm, diepte 18,5 cm. Gewicht 3,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen