Menu

Huidolie squalaan

Huidolie squalaan
  € 22,90Basisprijs: € 458,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Squalaan. Vochtbeschermer en vrije radicalenvanger.

  Squalaan is een natuurlijk bestanddeel van onze huid en vormt 15% van onze huideigen hydrolipidenfilm. De heldere, geurloze en absoluut niet irriterende lipide wordt dus bijzonder goed door de huid opgenomen en geeft haar een aangenaam zacht gevoel zonder een vettig laagje achter te laten. Het houdt het vocht in de huid vast en helpt bij "droogterimpels", want in een goed gehydrateerde huid ontstaan minder rimpels. Squalaan voorkomt ook dat de huideigen vetten oxideren, dus het heeft ook een antioxiderende werking. Squalaan kan puur en als basis worden toegepast (ook als make-upbasis) of worden gemengd met huidverzorgingsproducten, die dan beter in de huid kunnen worden opgenomen, zodat de actieve bestanddelen beter in de huid worden getransporteerd. Een paar druppels toevoegen aan bodylotion maakt het nog rijker. Ook droog en broos haar heeft baat bij squalaan: verdeel een paar druppels rechtstreeks in de vochtige punten van uw haar of meng het door conditioner en shampoo. Overigens kun je ook waterproof make-up snel en grondig verwijderen met squalaan en een wattenschijfje.

  Beyer & Söhne gebruikt natuurlijk squalaan: het wordt verkregen uit duurzaam geteeld suikerriet en is dus zuiver plantaardig. Het is gemakkelijk uit te smeren en kan puur of gemengd worden gebruikt. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral aanbevolen voor de droge huid. Als u het samen met de skin gel+ van Beyer & Söhne wilt gebruiken, brengt u eerst de gel aan, dan squalane en als laatste stap een zonnebrandcrème.

  Natuurlijke huid- en anti-aging verzorging. Van Beyer & Sons

  Als apotheker is Hartmut Beyer zeer vertrouwd met ingrediënten en werkzame stoffen. Maar hij had geen diploma farmacie nodig om te beseffen dat veroudering niet kan worden tegengehouden, noch dat er een wondermiddel bestaat om het te voorkomen. Zijn jarenlange professionele ervaring bevestigde echter zijn overtuiging dat onze huid een enorm potentieel heeft om zichzelf te genezen en te herstellen. Hoe gezonder de huid, hoe groter dit vermogen. Wat Beyer tot het eenvoudige inzicht bracht: "Een gezonde huid veroudert langzamer en ziet er mooier uit." Het geheim van doeltreffende huid- en antiverouderingsverzorging is dus de ondersteuning van het complexe regeneratieproces van de huid. Een belangrijke rol hierbij speelt de voldoende toevoer van vocht en antioxidanten, de zogenaamde radicaalvangers. Deze laatste kunnen vrije radicalen neutraliseren en zo de huid beschermen tegen oxidatieve stress. Dit gebeurt wanneer er meer vrije radicalen worden gevormd, bijvoorbeeld door luchtvervuiling of UV-A-straling. Als deze zeer reactieve stoffen in te grote hoeveelheden aanwezig zijn, kunnen ze de lichaamseigen cellen aanvallen en beschadigen. Aangenomen wordt dat veroudering het gevolg is van deze schade. Antioxidanten binden de vrije radicalen en kunnen zo de vorming van rimpels verminderen. Een andere factor in het verouderingsproces is de afnemende synthese van collageen, die vanaf de leeftijd van 30 jaar met ongeveer 1% per jaar afneemt. Collageen is een eiwit dat onze huid haar structuur geeft. Als de collageenstructuur broos wordt, ontstaan er rimpels. Vitamine C en A helpen hierbij: zij stimuleren de collageenproductie en zorgen voor een gezond collageenraamwerk.

  Huididentieke cosmetica. Compatibel en doeltreffend

  Ons lichaam is het best in staat endogene of huididentieke stoffen te verwerken; het herkent ze als "zijn eigen soort", valt ze daarom niet aan en ontwikkelt er zelden allergieën voor. Wat is er natuurlijker dan de huid eerst te voorzien van haar eigen basisbouwstenen en deze in een tweede stap te combineren met geselecteerde actieve ingrediënten? Beyer gebruikt daarom niet alleen natuurlijke, maar ook huididentieke werkstoffen. In hun samenstelling en structuur komen ze overeen met de eigen basisbouwstenen van de huid, zodat de huid ze niet van zichzelf onderscheidt. Huididentieke werkstoffen zijn daarom niet alleen doeltreffender, maar worden ook beter verdragen. Daarom heeft Beyer een crème ontwikkeld op basis van zuivere fosfatidylcholine, een natuurlijk hoofdbestanddeel van de lichaamscellen dat de werkzame stoffen tot diep in de huid kan vervoeren.

  Met pure actieve ingrediënten. Sterk gedoseerd en uitgebalanceerd

  Voor de formules worden vitaminen en hooggedoseerde, zuivere actieve bestanddelen geselecteerd, die elk in combinatie met de basisbouwstenen resulteren in een gebruiksvriendelijk, dermatologisch verantwoord product. De formuleringen bevatten de bekende antioxidanten (zogenaamde radicaalvangers) vitamine A, C en E. Vitamine C stimuleert ook de vorming van collageen en vitamine A stimuleert de vernieuwing van de huid. Panthenol (provitamine B5), co-enzym Q10, foliumzuur, biotine, zink, ceramiden, hyaluronzuur en fosfolipiden zijn inbegrepen. Verder zijn resveratrol (een molecuul van druivenpitolie), groene thee, astaxanthine (een actief bestanddeel van rode algen) en tocotriënolen (een vorm van vitamine E) bijzonder effectieve antioxidanten. Alle producten zijn vrij van kleur- en geurstoffen, hormonaal actieve stoffen, siliconen en minerale oliën. De productie vindt plaats in het hoofdkantoor van het familiebedrijf, waar de twee zonen van Hartmut Beyer enkele jaren geleden zijn komen werken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206239

   Gemaakt in Duitsland. Glazen flesje van 50 ml met pipet.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen