Berkemann

Houten schoen nappa

Red
Berkemann
Houten schoen nappa
Red
  Red
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Houten schoenen. Licht en stabiel

  De romp van deze klomp is gemaakt van licht maar stevig populierenhout. In tegenstelling tot conventionele modellen is het bovenleer niet aan het hout geniet, maar met de hand genageld en zelfs aan de basis geschroefd. Een bies beschermt de snijrand van het leer en verhoogt verder de duurzaamheid van de spijkersluiting. Het bovenleer is een doorgeverfd vetleer, het voeringleer is een natuurlijk, zacht gemalen varkensleer. Beide zijn laag-chroom gelooid. Leer en hout komen uit Italië en worden met de hand gemaakt in Hongarije. De buitenzool is gemaakt van zeer slijtvast rubber. De sticker op de hiel bedekt een klein gaatje in het houten lichaam als gevolg van het fabricageproces.

  Berkemann. Comfortabel en gezond

  Berkemann werd in 1885 opgericht door de schoenmaker Heinrich Adolf Berkemann in Hamburg en is nu gevestigd in Thüringen. Berkemann heeft niet alleen stevige, passende klompen ontwikkeld, maar ook schoenen met een speciaal gepatenteerd "5-fasen voetbed". Deze is zo gevormd dat hij de natuurlijke loopbeweging van de voet ondersteunt en het is bewezen dat hij de voet- en beenspieren traint.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 84668

   Kalfslederen bovenkant, varkenslederen voering, beide chroomgelooid in de loop. Populierenhouten body, blank gelakt. Rubberen buitenzool. Gemaakt in Hongarije.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen