Ludwig Schröder

Herenriem dubbele doorn

Bruin
Exclusief
Ludwig Schröder
Herenriem dubbele doorn
Bruin
  Bruin
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Opvallend leer. Met ingebrande carnaubawas.

  Het plantaardig gelooide leer voor deze riem komt uit een kleine looierij in Baden-Württemberg, die alleen grondstoffen uit Zuid-Duitsland gebruikt. Het heeft een kenmerkende structuur, die niet in de laatste plaats te danken is aan het feit dat de carnaubawas op het leer wordt aangebracht en in een laatste bewerking wordt gebakken. In overeenstemming met het karakter van het leer is de riem voorzien van een uit Frankrijk afkomstige dubbele gesp van messing. De randen van de eenlaagse band worden meermaals gepolijst en in de was gezet.

  Lederwaren van Uetersen. Ludwig Schröder

  Het familiebedrijf Ludwig Schröder in Uetersen, Sleeswijk-Holstein, vervaardigt riemen van uitzonderlijke kwaliteit. De basis is altijd de beste plantaardige of pitgelooide koeienhuid van geselecteerde Europese looierijen. Het wordt nooit met kleur bespoten, maar doorgeverfd in het vat - het oppervlak blijft dus gestructureerd, levendig en natuurlijk. Schröder zit al sinds 1825 in de leerbranche: 140 jaar lang werd in de eigen fabriek leer gelooid en verwerkt tot lederwaren - tot 1964, toen de leerfabriek de eigen leerlooierij opgaf en zich specialiseerde in de productie van lederwaren.

  Let op:

  De riemlengte is de lengte van de binnenkant van de gesp tot het middelste gat in de riem. Deze lengte moet overeenkomen met de tailleomvang van de broek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203429

   Enkele laag. Runderhuid (dikte 3,2-3,5 mm), plantaardig gelooid. Oppervlak behandeld met carnaubawas (verkregen uit de bladeren van de carnaubapalm (Copernicia prunifera). Messing gesp. Riemranden gepolijst en in de was gezet. Gemaakt in Duitsland. Breedte 4 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten