Menu

Heren wandelschoen yak leer

Donkerbruin
Heren wandelschoen yak leer
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 389,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Robuust en soepel. Yak leer

  De barre weersomstandigheden in de Tibetaanse hooglanden zorgen ervoor dat de vezels van de nerfzijde van yakleer dichter zijn dan die van koeienhuid. Het is bijzonder taai, robuust en tegelijkertijd ongewoon soepel, waardoor het een ideaal schoenleer is. Hanwag betrekt het grof generfde leer voor deze geitengestikte wandelschoen rechtstreeks uit Tibet bij een lokaal bedrijf dat de naleving van milieuvoorschriften volgens West-Europese normen garandeert. Daar worden de door deskundige handen geselecteerde huiden gelooid tot yakleer van topkwaliteit in een proces dat ongeveer drie weken duurt.

  Let op:

  Engelse maatspecificaties.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 68963

   Categorie B: geschikt voor veeleisende wandelingen in het middelgebergte en voor gemakkelijke trektochten buiten de gebaande paden en op beklimmingen. Yakleren bovendeel (dikte 2,2-2,6 mm), chroomgelooid. Voering koeienhuid, chroomvrij gelooid. EVA tussenzool, gripvaste Vibram® buitenzool. 4 paar ringlussen voor een snelle vetersluiting, 1 paar diepe trekhaken onderaan de wreef, 3 paar haken bovenaan. Gemaakt in Duitsland. Gewicht per paar in maat 7 ca. 1,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu