Menu

Heren wandelschoen yak leer

Donkerbruin
Heren wandelschoen yak leer
Donkerbruin
Donkerbruin
369,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Robuust en soepel. Yak leer

De barre weersomstandigheden van de Tibetaanse hooglanden zorgen ervoor dat de vezels aan de nerfzijde van yakleer dichter zijn dan die van runderleer. Het is bijzonder taai, robuust en tegelijk ongewoon soepel, wat het tot een ideaal schoenleer maakt. Hanwag betrekt het grof generfde leer voor deze geitgenaaide wandelschoen rechtstreeks uit Tibet bij een plaatselijk bedrijf dat toeziet op de naleving van milieuvoorschriften volgens West-Europese normen. Daar worden de huiden, geselecteerd door deskundige handen, gelooid tot yakleer van topkwaliteit in een proces dat ongeveer drie weken duurt.

Let op:

Engelse maatspecificaties.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 68963

Categorie B: geschikt voor veeleisende wandeltochten in middelgebergten, maar ook voor gemakkelijke trektochten buiten de gebaande paden en op beklimmingen. Yak lederen bovenkant (dikte 2.2-2.6 mm), chroom gelooid. Voering koeienhuid, chroomvrij gelooid. EVA tussenzool, gripvaste Vibram® buitenzool. 4 paar ringlussen voor snelle vetersluiting, 1 paar diepe trekhaken onderaan de wreef, 3 paar haken bovenaan. Gemaakt in Duitsland. Gewicht per paar in maat 7 ca. 1,5 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu