Menu

Heren veterschoen

Medium bruin
Exclusief
Heren veterschoen
Medium bruin
  Medium bruin
  € 339,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Zacht leer, bewezen vorm

  Qua vorm staat deze schoen heel dicht bij de chukka-laars, die comfortabele klassieke schoen die eerst door polospelers werd gedragen tijdens pauzes tussen spelonderdelen (de "chukka's") om hun voeten te ontspannen, voordat hij zijn weg vond naar de dagelijkse garderobe. Moma maakt het echter niet van ruw leer, maar van glad leer. Om precies te zijn is hij gemaakt van zacht, opvallend gestructureerd kalfsleer, wat de schoen een duidelijke "used look" geeft in combinatie met de stevige, ruwe leren zool aan de zijkant. De buitenzool en de hiel zijn bedekt met rubber, wat de schoen weerbestendig maakt en dus praktisch voor dagelijks gebruik. De veters lopen door drie paar oogjes.

  Moma schoenen

  Gigio en Daniele Gironacci in de regio Marche in Midden-Italië besloten in 1992 dat ze niet langer gewoon schoenen wilden maken. In plaats daarvan bouwden ze hun schoenmakerij uit tot een soort laboratorium voor hun beroep. Sindsdien komen ambachtslieden en kunstenaars, arbeiders en ontwerpers er samen om het schoenmakersambacht in creatieve uitwisseling verder te ontwikkelen, want de Gironaccis zijn ervan overtuigd dat alleen goed gemaakt niet perfect is.

  Het acroniem Moma staat trouwens voor "Midnight over my action" - wat terloops vertaald kan worden als "slaap er een nachtje over". Dit leidende principe van het artistiek creatieve en tegelijkertijd doordachte vakmanschap loopt als een rode draad door het werk van de Gironaccis, die het nog steeds zelf doen. En dat zie je terug in de schoenen van Moma - het zijn schoenen met karakter.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202528

   Kalfslederen bovendeel (dikte 1,5-2 mm), plantaardig gelooid. Kalfslederen voering. Leren binnenzool en tussenzool. Rubberen en lederen zool. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu